Hyra babyskydd

 

 

Hos NTF i Luleå har du möjlighet att hyra babyskydd i 9 månader.

Vi hyr ut

  • AKTA GRACO Logico S med basplatta (bältad bas, ej isofix) som passar barn 0-9 månader
  • Hyreskostnad: 900 kr för 9 månader 

Betalning sker vid hämtning med Swish.

 

Vi visar er hur man monterar
Vi informerar om hur babyskyddet fungerar. Vi monterar inte in bilbarnstolen i er bil. Men vi visar/går igenom hur bilbarnstolen monteras inne på NTF. Ni får även med en instruktionsbok.

Logico S är godkänd från det att barnet är nyfött och fram till ca 9 månaders ålder. Godkänd enligt E-rev 04 för barn i grupp 0+ till 13 kg. 

Säkerhet
Babyskyddet är utrustat med höga sidor för maximalt sidokollisionsskydd, fempunktsbälte som justeras i tre olika lägen allt eftersom barnet växer. Babyskyddet har en basplatta som monteras i bilen och sedan klickar man i babyskyddet.

 

Bokning m.m.

Legitimation: Ta med legitimation/pass eller körkort

Hyreskostnad: 900 kr för 9 månader (Ni behöver inte tvätta klädseln innan återlämning, tvättning av babyskyddet ingår i priset)

Betalning sker vid hämtning med Swish. Vi tar EJ kort! 

Hämtning och återlämning:

På grund av Covid-19 är NTF:s personal korttids permitterade och därför är kontoret bara öppet följande datum klockan 08.15-11.45 för hämtning och återlämning av babyskydd:

1/7

19/8

26/8

Eftersom det kan innebära att ni får hämta ut långt innan beräknad förlossning. Så kan vi kostnadsfritt förlänga hyr tiden några veckor. 

Semesterstängt

2 juli - 18 augusti

Bokning
Ring 0920 - 24 68 50 eller boka via formuläret längst ner på sidan. (Ni kommer att få en bekräftelse via mail att vi har mottagit er bokning om ni bokar via formuläret.)

 

 

 

Monterings anvisning

 

 

 

  • Norrbotten

Boka ditt babyskydd här